Over (Medisch) Pedicure Femke

Voetbehandeling & voetverzorging door

Medisch pedicure Femke

Welkom op de website van Medisch Pedicure Femke.

Femke van Kessel (gespecialiseerd in oa (medische) pedicure en voetverzorging) is in 2018 gestart met haar zelfstandige pedicure praktijk in Budel Dorplein. Haar klanten komen uit oa Budel, Budel-Schoot en Budel-Dorplein voor diverse pedicure en voetverzorgingsmogelijkheden. Uiteraard ben je ook welkom als je van wat verder weg moet komen, de deur staat open voor iedereen!. Pedicure Femke is een gediplomeerd medisch pedicure, die hart heeft voor voeten en haar klanten.

Wat doet een pedicure eigenlijk?

Een pedicure is de specialist in het verzorgen van de voeten van mensen. Sommige voeten hebben extra verzorging nodig vanwege een medische probleem zoals diabetes of likdoorns, maar je kunt ook je voeten mooier laten maken bij een pedicure zodat je met verzorgde voeten weer ontspannen verder kunt lopen.

Warom naar (medisch) pedicure Femke?

Je kunt om diverse redenen een afspraak maken bij (medisch) pedicure Femke. Als je bijvoorbeeld reuma of diabetes hebt, hebben je voeten om medische redenen extra aandacht nodig, je bent dan bij Femke aan het goede adres. Uiteraard ben je ook van harte welkom bij voetklachten zoals kalknagels, voetschimmel, likdoorns, ingegroeide teennagels, scheurende nagels en eelt. Dit kan namelijk de reden zijn dan uw voeten pijnlijk zijn en het heel hinderlijk is bij het lopen. Femke helpt je graag van deze klachten af met de juiste behandeling en een persoonlijk advies over bijvoorbeeld de juiste voetverzorgingsproducten, zelfzorgmiddelen of antidrukmiddelen. Naast medische pedicure behandelingen, kunt u ook terecht voor gewoon mooie voeten! Bij de pedicure Femke kun je natuurlijk ook terecht voor een cosmetische pedicurebehandeling zoals het aanbrengen van gellak of gelnagels. Informeer naar de mogelijkheden.

Medisch Pedicure Femke is oa aangesloten bij ProVoet (brancheorganisatie voor gediplomeerd pedicures) en geregistreerd in het Kwaliteitsregister ProCert (KRP)

ProVoet medisch pedicures beschikken altijd over een erkend diploma en werken volgens strikte hygiëne richtlijnen.

Er wordt gewerkt met diverse moderne technieken, waardoor Medisch Pedicure Femke de meest voorkomende (medische) voetklachten kan behandelen. Femke kan daardoor een uitgebreid en op maat voetverzorging en/of voetbehandeling aanbieden. Deze is dan speciaal op uw aandoening en huid aangepast.

Centraal in de behandelingen van Medisch Pedicure Femke staat de persoonlijke benadering.

EEN KIJKJE IN

Onze behandelruimte

Neem een kijkje in de behandelruimt van Medisch Pedicure Femke. Uiteraard is de omgeving zo ingericht dat deze voldoet aan de eisen en voorzorgsmaatregelen omtrent COVID 19.

Voor elke voet een andere pedicure

Behandelingen

Medisch Pedicure Femke is iemand die zich gecertificeerd en professioneel bezighoudt met het verzorgen en behandelen van (medische aandoeningen) aan de voeten en de nagels van de voeten. Uiteraard is het van belang dat dit zorgvuldig gebeurd en aansluit bij de wensen van de klant. Wil je weten welke behandeling het best bij je aansluit?

Uiteraard kunt u vrijblijvend contact opnemen met Medisch Pedicure Femke.

KIJK HIER VOOR DE ACTUELE PRIJSLIJST VAN MEDISCH PEDICURE FEMKE

Wie is medisch pedicure Femke Budel Dorplein

Femke van Kessel

(Medisch) pedicure
Budel Dorplein